Bookmark! (press Ctrl+D)(0)

The Essentials of Teaching with Dario Calvaruso
108-hr Accredited Teacher Training Programme at Subudi (Ulān Bātor, Mongolia)

Read More:

The Essentials of Teaching with Dario Calvaruso ~ Ulān Bātor, Mongolia [Нэр: Dario Calvaruso – ын хичээл заах дадлага]

Brief:

“The Essentials of Teaching” is a tailor made Teacher Training Programme specifically designed for Yoga Studio Owners and Teachers who are interested in developing a comprehensive programme. It includes the fundamental type of classes that every studio and teacher should have in the schedule. The programme based on “Applied Navakaraṇa Vinyāsa™ Methodology” enriches participants’ teaching skills and prepares them in teaching different type of classes like Haṭha, Vinyāsa and Yoga-Therapy through the systematic and methodological approach of Navakaraṇa Vinyāsa™.

Schedule (Two weeks Intensive TT-Programme – 108-hr)

From Monday 4th to Sunday 10th July 2016
7:30 am – 9:00 am practice (1.5hr)
9:00 am – 12:00 am sequence’s break-down (alignment, adjustments and assisted stretch) (3hr)
12:00 – 1:30 pm break (1.5hr)
1:30 pm – 2:30 pm Methodology and teaching Skills (1hr)
2:30 pm – 4:30 Essentials of Teaching (2hr)
4:30 pm – 5:00 pm discussion and Q/A (30 minutes)

8hr x 7 days = 56 hr

Break: 11th to 13th July 2016

Thursday 14th to Tuesday 19th July 2016

7:30 am – 9:00 am practice (1.5hr)
9:00 am – 12:00 am sequence’s break-down (alignment, adjustments and assisted stretch) (3hr)
12:00 – 1:30 pm break (1.5hr)
1:30 pm – 2:30 pm Methodology and teaching Skills (1hr)
2:30 pm – 4:30 Essentials of Teaching (2hr)
4:30 pm – 5:00 pm discussion and QA (30 minutes)
8hr x 6 days = 48hr

Wednesday 20th July
7:30 am – 11:30 am discussion and QA (4hr)

Tot. hours: 56hr + 48hr + 4hr = 108hr TT Programme

www.navakaranavinyasa.com

source

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here